Dienas horoskops 13.10.2017.

Auns

Planētas ir tādā stāvoklī, kas mudina jūs koncentrēties uz garīgo veselību. Izkustiniet savu prātu produktīvā veidā. Neaizmirstiet, cik svarīgi ir ēst pareizi, lai uzturētu veselīgu emocionālo pamatu. Zelta krāsai šodien būs nozīmīga loma.

Vērsis

Pievērsiet uzmanību savai ģimenei. Tev viņu dzīvē ir lielāka loma, nekā tu domā. Šodien jūs var pārņemt vētraini notikumi, bet jūs varat būt kādam drošais patvērums. Vakarā, it īpaši, pamēģiniet atjaunot saikni ar kādu, ar kuru, jūsuprāt, tā ir zudusi. Šodien jūsu spēka garšviela ir kanēlis.

Dvīņi

Šodien izjutīsiet Marsa ietekmi. Pamošanās sajūta ir atjaunota un darbojas pilnā spēkā. Šodien tev ir lauvas sidrs, ja vien esi gatavs rēkt. Pārvari tos garīgos šķēršļus, kas pēdējā laikā jūs aizturējuši. Kāpēc jūs esat gatavs ļaut citiem cilvēkiem diktēt jūsu nākotni? Darbā gaidāms kāds skandāls; neļaujiet sevi ievilkt drāmā.

Vēzis

Vēži pēdējā laikā sajūt aukstumu attiecībās. Kā jūs varat tās uzsildīt? Meklējiet savienojumu dziļākā līmenī un nebaidieties atklāt savas patiesās jūtas. Planētu stāvoklis jums šodien ir izdevīgs, tāpēc pieņemiet svešinieku laipnību.

Lauva 

Šodien tevi sagaida daži izaicinājumi, bet, ja spēsi ar tiem tikt galā, diena beigsies ar augšupeju. Pabeidziet savu vakaru ar pašpārliecinātību. Tava spēka garšviela šodien ir selerijas sēklas, tāpēc izmēģiniet jaunu recepti, iekļaujot tās.

Jaunava

Jaunava, jūs dzīvojat intensīvā pārmaiņu laikā tieši tagad. Veselības un skaistuma problēmas, iespējams, rada lielu pārsteigumu pēdējā laikā. Tās var pat traucēt miegu. Melns un zelts šodien ir jūsu spēka krāsas.

Svari

Gūsiet labumu, ja atradīsiet kādu, ar kuru šodien parunāt. Apņemieties izdarīt labāko izvēli savai emocionālajai labklājībai. Īpaša filma var spēlēt nozīmīgu lomu dienas gaitā. Iestājieties par kaut ko, nevis krītiet par kādu.

Skorpions

Kā tu pēdējā laikā esi juties? Esiet godīgi, kad atbildat. Varat izmantot dažas izmaiņas tieši tagad, un Marsa pozīcija ir lielisks iedvesmas avots šīm izmaiņām. Sasniedziet jaunu augstumu personīgajā attīstībā. Atrodiet grāmatu, kas jūs izaicina. Šī ir lieliska diena, lai sāktu jaunu fitnesa nodarbību, un, iespējams, atrastu  draugu. Jūsu spēka krāsa šodien ir vēsie zilie toņi, bet tas nenozīmē, ka jūs nevarat iekļaut savas sirds dedzību.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu horoskopu tālāk!

Pievienot komentāru